Lueskelin blogin ja domainin logeja, lähinnä mistä ihmiset tulee tänne ja kenellä on linkkejä meidän sivuille. Kiinnostivavia osoitteita
Päihdelinkki
Leeds Festival
– Suomi24
Paras on kuitenkin Rooshv, jonka blogiin Nina on aikanaan tehnyt linkin Scarlett Johanssonin kuvan vuoksi (kai). Ilmeisesti hommassa on ollut myös mukana Jokelan Antti ja jonkinlaista naisten tasa-arvoon ja seksijuttuihin liittyvää riehumista, sillä Rooshv pyytää lukijoitaan kääntämään mistä Nina kirjoittaa ja saakin vastauksen:

The second link leads to a chick blog. The girl seems to have received a link to your blog from a guy-friend (“Antti”). She goes on ranting about how she didn’t know that some men still seem to believe that the purpose a woman is to please a man, cook him food and swallow his load. I stopped reading after that sentence, but I think that sums up the whole post.

Muah. Vanha juttu jo, mutta hauska löytö. Serves you right Nina! Ai, mutta tämähän jatkuu:

So I read the whole post that the chick wrote. You seemed to have pissed her off a bit. It was your typical feminazi rant (“relationsips are about sharing… equality.. blah blah”) which she ended with “I’m glad that I live in Finland where the men are reasonable… level-headed and have a sense of reality”

Ja Nina saa suomenkielentaitoiselta kommentoijalta arvosanaksi:

piseed off feminazi

Oispa perkeleen hieno nimi blogille.

Huomaan aika monen linkanneen Ninan omassa blogissa olleeseen Uffien kuvaan. Hmm… mitähän sen kuvan tilalle voisi tuonne serverille vaihtaa???

Picture related, that’s me bowling (satan worshipper style):

  • By: normaali
  • In: Eetu
  • Under: